Legendy bluegrassové scény v Praze!

V květnu se v Praze uskutečnil krásný koncert, dokonce dvojkoncert, s jednoduchým názvem Bluegrass Night. Rosťa Čapek, výrobce skvělých nástrojů, každý rok do Prahy přiváží ty největší legendy bluegrassové muziky a nejinak tomu bylo i tento večer. Na pódiu postupně vystoupili: Rob Ickes & Trey Hensley, Becky Buller, Ned Luberecki & Missy Raines, Jeff Scroggins & Colorado. Na závěr samozřejmě nechyběla chvíle, kdy se na pódiu setkali všichni najednou a zahráli několik písní. Celý koncert zaznamenávala Česká Televize a bude ke shlédnutí nejspíš na ČT Art. Až to bude 'venku' tak určitě aktualizuji článek a přidám odkaz.

Koncert to byl nádherný! Já osobně mám k bluegrassu blízký vztah už od dětství, proto to pro mě byl v podstatě svátek, že jsem mohl fotit tenhle dvojkoncert. Občas jsem se přistihl, že nefotím, jen si užívám muziku, ale vzhledem k tomu, že koncerty byly dva za sebou, nemusel jsem se bát, že mi něco uteče.

Díky moc Rosťovi s Ivou, že k nám do České republiky přiváží tak skvělé interprety. Mohly bych se tady o tom rozepisovat dlouze, ale doufám, že fotky budou mluvit samy za sebe. Určitě sledujte capek.us a až uvidíte, že se chystá další koncert, tak doražte!