Procházky Uměním Praha

Loňský rok jsem začal spolupracovat s festivalem Procházky Uměním a nafotil jsem sérii krásných koncertů. Jsem rád, že letos můžu s festivalem jako fotograf pokračovat a proto jsem nechyběl ani u první letošní zastávky v pražském muzeu Bedřicha Smetany, kde byl hostem violistky Jitky Hosprové známý… otevřít příspěvek »

Svatba B&J - Český Ráj

Bára a Jakub. Skvělá dvojka, která nezkazí žádnou srandu. Krásná svatba na krásném místě. Český ráj je krásný a tohle místo bylo obzvlášť super. Říkal jsem si, že je to svatba na nezvyklém místě, ale když jsem se dozvěděl, že se nevěsta se ženichem seznámili před lety právě tady na táboře, začalo… otevřít příspěvek »

Svatba M&V

Markéta a Vašek. Skvělá dvojka, která mě oslovila, jestli bych jim nafotil svatební den. Podmínky byly jasné: Nechceme nic strojeného, spíš momentky a přirozené fotky. Popravdě tak se snažím fotit pokaždé, takže jsem s radostí přijal nabídku. Den to byl nádherný a plný skvělých momentů. Vaškovo… otevřít příspěvek »

Svatba T&T

S Terkou jsme spolu hrávali v kapele, když nám bylo kolem 14ti let. Pak jsme se dlouhá léta neviděli. O to větší byla radost, když k focení svatby přizvala právě mě. Celá svatba se nesla ve velmi klidném a pohodovém duchu, což ale neznamená, že by to byla nuda. Závěrečný večírek byl velmi vydařený.  otevřít příspěvek »

Robert Křesťan & Druhá Tráva a Bratři Ebenové

Letošní koncertní sezónu jsem zahájil krásným koncertem v plzeňské Měšťanské Besedě. Druhá Tráva je moje milovaná kapela už hodně dlouhou dobu, jejich instrumentální výkony jsou prostě skvělé a s jejich písničkami jsem procházel spoustu věcí ve svém životě, takže je mám hodně rád.

 otevřít příspěvek »

Ve studiu s Michalem Šindelářem a Petrem 'Bobem' Šťastným

Michal Šindelář letos vzpomíná na nedožité 70tiny svého táty Jiřího 'Dědka' Šindeláře. Součástí vzpomínky bude taky deska 'Můj táta Dědek'.

 otevřít příspěvek »

S Alicí na kafi

Mojí kamarádku Alici jistě znáte z mých koncertních fotek. S její kapelou The Wild Roots jezdím celkem pravidelně a tak jsou na mých sociálních sitích k vidění velice často. Tentokrát jsme s Alicí jen zašli na kafe, domlouvat nějakou spolupráci a protože focení není jen moje práce, ale i koníček,… otevřít příspěvek »

Black a Emma

Jedno pohodové únorové dopoledne jsme si vyrazili s Blackem a Emmou na malou procházku kolem Boleveckých rybníků. Bylo krásně a tak jsme se vyrazili projít a při tom nafotit pár momentek. Takové focení mám nejradši, kdy se v klidu bavíme, já fotím a pak jsou z toho krásné fotky na vzpomínku. S… otevřít příspěvek »

Zdeněk Bína - Plzeň - Anděl Music Club

Se Zdenym se znám už dlouhou dobu a vždycky se s ním rád setkávám. Spojuje nás vášeň pro hudbu i vášeň pro focení, takže si asi dokážete představit, že naše rozhovory jsou velice dlouhé a intenzivní. Když jsem zjistil, že hraje v Plzni solo koncert a já mám volný večer - nesměl jsem tam chybět.… otevřít příspěvek »

« Předchozí 1 2 Následující »